Søren var flyttet.

Søren var flyttet til storbyen for at studere.

Det var meget svært at få noget at bo i, så han var flyttet ind i en delelejlighed med en pige ved navn Marianne. Et par måneder efter kom Sørens mor på besøg en lørdag aften i den lille lejlighed. Søren havde lavet en lækker middag med både forret og dessert. Mens de sad og spiste lagde Sørens mor mærke til, at de to unge kiggede lidt efter hinanden.
Da de havde spist satte de sig i sofaen for at drikke kaffe og Søren sagde:
– ” Mor, jeg ved godt, hvad du tænker om Marianne og mig, men der er altså ikke noget mellem os. Vi har hver vores soveværelse.” – ”Nej selvfølgelig er der ikke det.”
Et par dage efter besøget sagde Marianne så til Søren: ”Det er godt nok underlig, men efter din mor var her forleden mangler der altså to sølvlysestager i skabet. Ikke fordi jeg tror hun har stjålet dem, men det er jo underligt syntes du ikke?” – ” Jo, det må man sige. Jeg tror at jeg sender hende en mail og spørger hende pænt om hun er kommet til at tage dem med hjem.”
Sørens mail….
Kære Mor, tak for sidst det var hyggelig at have dig på besøg. Håber du kom godt hjem. Det er ikke fordi jeg tror at du stjæler, men efter du har været her, mangler der to lysestager. – er du kommet til at tage dem ved en fejl.
Kærlig hilsen Søren.

Moderens svar på Sørens mail…..
Kære Søren, selv tak for sidst. Det var en rigtig god middag, og det var virkelig hyggeligt Jo tak – jeg kom godt hjem.
Det er ikke fordi jeg tror du går i seng med Marianne
– Men hvis hun sover i sin egen seng, havde hun jo nok allerede fundet de to lysestager i lørdags.
Kærlig hilsen Mor