Sådan får du de helt

Sådan får du de helt perfekte reklamekuglepenne

Mange selvstændige erhvervsdrivende bruger reklamekuglepenne til at skabe opmærksomhed omkring deres virksomhed og deres produkter. Reklamekuglepenne har alle dage været en god reklameartikel, da den er fast inventar i både hjemmet, kontoret og stort set alle butikker. Derudover er den billig i produktion, og da en kuglepen for mange er et uundværligt værktøj, der bruges flere gange dagligt, er man garanteret stor synlighed for små penge. Skal du bestille reklamekuglepenne, får du i dette indlæg en række gode råd, så du får lige den kuglepen, som du drømmer om.

 

1.      Formål

Hvad er baggrunden for, at du ønsker reklamekuglepenne? Skal I deltage på en messe, er det en give-away til kunder, der handler i jeres butik eller vil I blot dele dem ud til alle interesserede?

 

Ovenstående kan hjælpe jer med at få det rette budskab på jeres kuglepenne. Kender modtageren til din virksomhed er budskabet ikke nødvendigvis det samme, som hvis modtageren er tilfældig. Eksisterende kunder kan givetvis nøjes med et logo og et telefonnummer, imens potentielle kunder kan have brug for et par ord på kuglepennen, der beskriver, hvad I er gode til.

 

2.      Budget

Selvom reklamekuglepenne generelt er billige, så findes de i forskellige prisklasser. Undersøg markedet, inden du bestiller, og vælg den kuglepen, der falder i jeres smag. De fleste leverandører har mange af de samme kuglepenne på lager, som de kan trykke på.

 

RAJA kuglepenne med tryk er et godt valg, hvis du ønsker billige kuglepenne, der samtidig skriver godt.

 

3.      Tryk

Ikke alle logoer egner sig til at blive tryk på en kuglepen, og du må derfor – i samråd med din leverandør – overveje, om der skal foretages ændringer i logoet eller om det helt skal udelades. Der er flere muligheder, og et godt råd er derfor at konsultere en fagmand, inden du beslutter dig. De fleste leverandører sender også gerne vareprøver ud, så du kan inspicere kuglepennene, inden du beslutter dig. Dette er helt klart anbefalelsesværdigt – der er ikke noget værre end at få 100 kuglepenne ind af døren, og efterfølgende blive skuffet.

 

Artiklen er skrevet i samarbejde med Creatrix ApS, der er leverandør af forskellige typer af reklamekuglepenne. Skal du bruge kuglepenne med tryk, så kan du få 10 procent i rabat, hvis du oplyser, at du kommer via Kuglepennesiden.dk.